Re:autizmus

Brano | 12.04.2016

prosim nesirte strach, ak chcete sirit osvetu sirte prava matiek, zdruzujte neziaduce ucinky a zalujte miniesterstva, lekarov, vyrobcov. Spravil som si porovnanie a statistiku neziaducich ucinkov na pocet podanych vakcin v usa podla ich uradu na kontrolu. A v Amerike to maju vyborne zdokumentovane, tam si nikto nedovoli nieco nenahlasit, pretoze by z toho boli miliardove sudne zaloby, tam sudy funguju (narozdiel od slovenska). A vysledok ? V zavislosti od typu vakcin sa incidencia akehokolvek neziaduceho ucinku pohybuje od 100 000 az k 1 000 000 podanym vakcinam. Sanca ze budete mat neziaduci ucinok tu je, ale je extremne extremne mala. Zdravemu dietatku vakcina nemoze ublizit, sirte skor osvetu AKO si ma rodic vyziadat testy a AKE testy si ma pytat pre minimalizovanie rizik ockovania. Hlinik je naozaj problem, ale davky ortute ktore sme dostali do tela vy, ja ked nas ockovali za socika su ovela ovela vyssie ako davky hlinika. Vakciny su ovela setrnesie. V istom momente zivota sa musite rozhodnut doverovat vede a medicine pretoze by ste sa zblaznili. Ak by vakciny vyrabali slovenski vedci fakt by som sa bal, ale uvedomte si tu obrovsku celosvetovu vakcinaciu, nie je mozne zosnovat v tak komplexnom systeme konspiraciu.

Pridať nový príspevok