niečo k besede

P+B | 15.04.2011

hneď na úvod nám pani doktorka povedala,že sme laici, čo počas diskusie viackrát zopakovala - myslím,že to svedčí o jej mienke o rodičoch .bolo nám povedané,že sa očkuje proti smrteľným chorobám -no, ja neviem, ale ja napr. rubeolu, mumps, osýpky za smrteľné choroby nepovažujem .na otázku mamičky, čo pani mudr. na bunky z potratených detí, povedala,že DNA máme rovnakú -ľudská je síce iná ako zvieracia ale keby mali ľudia rovnakú,tak by predsa testy na určenie otcovstva boli o ničom .na formaldehyd vo vakcínach povedala,že je ho tam veľmi malé množstvo - ja teda ani " veľmi malé" množstvo karcinogénnej látky nemienim dávať svojim deťom .na pripomienku,že v krajinách kde nie je povinné očkovanie nie sú žiadne epidémie, povedala,že máme zlé informácie.
očkovať proti tbc treba,lebo dieťa sa môže nakaziť pri ceste autobusom, keď niekto chorý zakašle - asi pani doktorka nemá info, že sa uvažuje o zrušení očko proti tbc, keby hrozila tak ľahko nákaza,tak by asi to očko neplánovali zrušiť.
doma ma napadlo, že keď naše poznámky a názory boli názormi laikov, tak sme sa jej mali spýtať na tie knihy ,ktoré písali lekári, v ktorých vyjadrujú svoj negatívny postoj k očko, čo ona na to? čo si máme vybrať? lekára,ktorý je za , alebo lekára, ktorí je proti? bola by som zvedavá, čo by bola povedala na lekárov, autorov kníh, ktorí sú proti. ...

Pridať nový príspevok