Re:manipulatorka v manipulator

Ing. Marián Fillo | 15.01.2015

Milá Mija,

tu je odkaz na zvukový záznam relácie Tomáša Ondrigu a Petra Tuhárskeho o kolektívnej imunite:
https://www.slobodnyvysielac.sk/redata/other/dl.php?id=1860

Vychádzate z úplne nesprávneho predpokladu, konkrétne že očkovanie musí byť, len povedzme lepšie vakcíny. Ja si to nemyslím, prinajmenšom teda u veľkej väčšiny (ak nie u všetkých) očkovaním preventabilných chorôb je možné riešiť prevenciu aj inak, lenže výskum sa nesústredí na iné spôsoby prevencie, výskum sa sústredí na vakcíny. Ja Vám nebudem navrhovať alternatívne adjuvanty pre vakcíny, ja navrhujem prevenciu alternatívnu k očkovaniu ako takému.

Argumenty mojich "stúpencov" konzultujte s nimi, nie so mnou. Ja nie som zodpovedný za argumentáciu mojich "stúpencov" ani argumentáciu AV organizácií. Mimochodom: čo je to AV? Audio-Video?

Nepopieram, že niektoré ochorenia môžu vo vzácnych prípadoch spôsobiť autoimunitné ochorenia. Otázkou je, ako často sa to deje po očkovaní v porovnaní s tým, ako často sa to deje po prirodzenom prekonaní očkovaním preventabilného prenosného ochorenia.

Tvrdil som snáď niekde, že alergie, ekzémy či navreté uzliny sú len a len z očkovania a nikdy nemôžu byť z ničoho iného???
Neočkovanie samo o sebe nie je receptom na dokonale zdravý život, nikdy som nič také netvrdil, len hovorím, že V PRIEMERE sú neočkované deti zdravšie než deti očkované. A za tým si stojím.
Tých škodlivých vplyvov, ktoré vedú trebárs k ekzému, je veľa, očkovanie je len jedným z nich.

Takže čo je podľa Vás schizofrenické? Že niekto iný, kto tiež neočkuje, má inú argumentáciu ako ja, dokonca protichodnú? Za to ja nemôžem, ale nechcete snáď tvrdiť, že to je schizofrénia???
Neočkovači nie sú jednoliatou masou, takže sú medzi nimi rozdiely a niekedy aj rozpory, čo by Vás naozaj nemalo prekvapovať. Keď niekto hľadá pravdu, môže sa logicky aj mýliť, resp. hľadanie pravdy je cestou cez omyly. Ale nie je to predsa schizofrénia!

Vopred ďakujem za vysvetlenie.
Marián Fillo

Pridať nový príspevok