manipulatorka v manipulator

Mija | 12.06.2014

Tato TETAsi robi svoj dzob v normalnych medziach,kdezto pan Fillo a spol tu vedu boj a honbu na carodejnice..volaju niekoho MANIPULATOROM!!!pocuvala som 8.6. Slobodny vysielac-Informacna vojna Peter Tuharsky v Tomas Ondriga..........mimochodom, kde ju najdem v archive??k dnesnemu datumu 12.6 .14 tam nie je, hoci ina relacia z toho dna je..,nevadi, o tom som nechcela.......
Vase argumenty zneli MIESTAMI schizofrenicky!a nie len od Vas....argumenty Vasich "stupencov", Ano..stat a hlavne farmafirmy sa chcu nabalit na nasom zdravi a hlavne zdravi nasich deti za kazdu cenu..cez mrtvoly.....ano, urcite sa zatajuju prave vysledky klinickych skusani..ano, pomocne latky su vo vakcine(tiomersal) ,len sa neuvadzaju na letakoch...mnohe AV organizacie hovoria,ze nie su proti ockovaniu,ale chcu bezpecne ockovanie--tliachanim to nedosianu.prosim, vedatorov je medzi nimi dost-navrhnite, ake adjuvancia by sa mohli pouzit-hlinik sa moze vynechat..o co by ste "zlacnil " klinicky vyskum(mimochodom, najdrahsi aspekt na vyvoji noveho lieku je aktivna latka)..
Treba chciet, aby nase deti prekonali BEZNE DETSKE OCHORENIA-to,ze hociktore aj z tychto virusovych a bakterialnych ochoreni moze spustit autoimunne ochorenia vratane * OSYPOK* -suvis nizsie............ako CUKROVKA(s genetickym podkladom-juvenilna cukrovka ma uz davno identifikovany tento gen)...SKLEROZA MULTIPLEX,niektore formy RAKOVINY..
*K typickym prikladom je * Crohnova choroba po prekonani OSYPOK (VYJADRENIE Dr Wakefielda)..ano,a nemusia to byt iba osypky, chripka, nadcha...su deti, co dostali po silnej chripke ,ci nadche diabetes..su neockovane deti, co v 3.mesiaci dostali silny AE- a bojuju so silnou alergiou na vajecny zltok..keby boli akurat vtedy ockovane, mali by to z ockovania..su neockovane deti, ktorym ako 14 .mesacnym navreli obrovske krcne uzliny..bolo by to po 11-12 mesacnom ockovani, ze? A toto nie su mnou vymyslene pripady, su to skutocne pribehy mamiciek, ktore boli nedavno spomenute na portaly Modry konik....
Neviem, nepreluskala som vasu stranku komplet ,ale dufam,ze DAVATE LUDOM objektivne (AK NEJAKE)informacie o jednotlivych ochoreniach ,kotre spadaju pod ockovanie...
Vizionarizmus, co by bolo s dietatom, keby nebolo ockovane....Coraz viacerym mamickam NEOCKOVANYCH DETI sa otvaraju oci so zistenim, ze ich neockovane deti nie su vobec NAJZDRAVISE DETI-mnohe maju atopicky ekzem, spojeny s neskor vyvinutymi mnohonasobnymi potravinovymi alergiami( toto ide ruka v ruke..) Jednouz takychto mamiciek je moja kamaratka-nezaockovane dieta-silny AE od 4 .mesiaca.. plne kojeny, ale neustale chory..potravinova alergia na mlieko ,vajcia, orechy....opakujem, vsetky predopoklady aby bolo najzdravsie =neockovane/ vyhradne do 6.mesiacov a dlhodobo...kojene/ postupne zavadzane prikrmy podla "tabuliek"..
tymto realnym prikladom som chcela povedat,ze nikdy nevieme , ci by dieta s cukrovkou, ziskanou 2 tyzdne po ockovani (mimochodom-mnohokrat nas imu. system bojuje s inf aj bez toho aby sme si upozorneni nap.vysokymi teplotami, staci zvysena ..), co by bolo s dietatim, co dostalo ekzem po ockovani, pani co dostala SM rok po ockovani atd...pretoze ockovanie je nieco, co si pamatame,aj rok aj 10 rokov po prepuknuti ochorenia.. ale do nasej genet.vybavy a vnutra tela nevidime..

Pridať nový príspevok