Tlieskam

Bibiána | 25.12.2017

Dobrý deň p. Fillo.
Zaoberám sa očkovaním a neočkovaním zhruba dva roky, od kedy som sa dozvedela, že som tehotná. Vďaka mnohým informáciam, ku ktorým som sa dostala aj vďaka ľuďom ako ste vy, som sa rozhodla neočkovať svojho syna a verím, že som urobila dobre a aspoň malou mierou prispela k jeho kvalitnejšiemu a zdravšiemu životu. Máme našťastie pediatričku, ktorá moje rozhodnutie akceptuje a nepresviedča nás pri každej poradni o opaku. Teraz má syn 10 mesiacov a zatiaľ okrem slabej nádchy je úplne zdravý, čo o svojich prvých dvoch deťoch, ktoré sú už dospelé a boli plne očkované, povedať nemôžem. S oboma som do roka bola hodpitalizovaná v nemocnici a prekonávali opakované zápaly uší, dýchacích ciest, syn mal rôzne alergie a do teraz problémy črevného charakteru. Všetko toto už dnes po mojich vedomostiach o očkovaní pripisujem tomu. Držím prsty vo Vašej práci a prajem Vám pevné zdravie a pevné nervy pri čítaní podobných reakcií ako bol mail od pani Janky. Ďakujem za to, že Vy a Vám podobní ľudia existujú.

Pridať nový príspevok