ani mne na listy neodpovedajú.Očkovanie je finančne atraktívne pre farmaceutickú lobby.Mám 63 rokov a spomínam si,že po nejakom očkovaní/mala som hádam 8 rokov/som mala bolestivý puchier na ramene,akoby nliaty vodou,potom bolel a bol ako živé maso.Zmizol mi asi ako 55 ročnej.Celý život teda hlavne v detsve som bola chorá,ľdviny,pľúca,srdce,zato som riadne pracovala do dôchodku.Jedna lekárka sa čudovala,že som pracovala v náročnom povolaní/terén/ a nebola som na invalidnom dôchodku.Moj manžel,takisto lesník-nepil,nefajčil zomrel na rakovinu obličky 55 ročný,čo pripisujem u nás v rezorte povinnému očkovaniu proti encefalitíde.Ja som očkovanie odmietala a to som chodila z terénu s plno klišťami.On bol poctivý a rešpektoval príkazy vedenia.A tak dopadol.Žiaľ demokracia nie je a smješ stále nútení k rôznym veciam ktoré nechceme.Moja dcéra má 37 rokov a si nebude mať deti,tiež je všetkým očkovaná-vtedy takéto poznatky ešte neboli a tiež som sa nemohla priečiť.Ak dieťa nezaočkujete,okrem pokuty Vám ho nezoberú do jasiel,škôlky atď.Hádam by som išla cestou vyžadovania od zdravotníckeho zariadenia potvrdenia,že budú zodpovední za následné choroby-všetky by som vymenovala,ako ich ste vymenovali Vy,v prípade,že sa po očkovaní vyskytnú.Vy si toot potvrdenie-prehlásenie sama napíšte a dajte im to podpísať a pošlite a vyžadujte to aj od Úradu verejného zdravotníctva.Potom si vás asi všimnú,skôr ako p.Radičova.S pozdravom,Ruckschlossová,môj telefón:058/4433767 alebo mobil 0918100922-Ps-na Slovensku sú ľudia ako ovce,kde ich zaženú,tam budú
Vláda,ministerstvá a p.premierka Vás má v pate
ing.Elena Ruckschlossová,Revúca | 14.03.2011