Re:

Re: | 13.03.2011

Viete dalsim problemom je aj to, ze v nemocniciach neakceptuju takych zamestnancov ako som bola toho prikladom ja osobne. Pracovala som ako zdr. sestra aj na detskom a zasadne som bola proti ockovaniu. Snazila som sa informovat co najviac rodicov a ked to vedenie zistilo, bola som okamzite prepustena.
Som matkou 2 deti a nikdy som ich nedala ockovat. Som stastny clovek, pretoze najvacsim darom su moje zdrave deti! Sice sa niektori kolegovia dodnes pozeraju na mna ako na choru, ale aspon vidime kto je v skutocnosti "chory". Snazte sa poskytnut nazor, radu, moznost viac sa informovat a vysledkom je vypoved. Velmi velke mnozstvo ludi - mladych rodin, nema absolutne ziadne ine informacie o rizikach ockovania a riadia sa podla stada dementov v bielych plastoch.
Chodte k lekarovi, mozete umriet v cakarni, lebo vsak prisiel dealer k lekarovi, ktory si posedi u lekara, natlaci mu bludy do hlavy a vysledkom je to, ze vlastne ani nevie diagnostikovat, liecit (hm..., a...vlastne cim? "Liekom" s placebo efektom s primesou chemie). Psychika dokaze robit zazraky...
Obdivujem ludi ako je pan Ing. Bojujem s Vami za nase slobodne rozhodovanie v tomto "demokratickom" state, kde postavicky v parlamente udru po jednom klinci a druhym ho vyvratia!

Pridať nový príspevok