Re:Re:pre Mazag-a

Karol | 08.03.2011

p.Mazag mam pre Vas zopar otazok.
My tu pozadujeme verejne otazky a verejne odpovede. Rodicia si vypoculi dost nazorov od lekarov medzi styrmi ocami, zial ti lekari maju strach to povedat verejne.
Otazky:
- vie vobec niekto na Slovensku uplne zlozenie vsetkych povinnych vakcin ?
Ak ano, boli s tymto obsahom oboznamene vsetky osoby dotknutej oblasti mediciny ?
- vobec Vam nevadi, ze ste povolili vakcinu proti prasacej chripke napriek tomu, ze jej studia trvala kratko ?
- mnohi lekari kritizuju vo vseobecnosti nedostatocne studie vakcin (vyjadrite sa mi prosim ku vsetkym bodom):
a) pocet pacientov je nizky
b) dlzka studie je cca niekolko dni az tyzdnov (samotne pozorovanie po ockovani)
c) neexistuje vobec ziadna dvojita placebom kryta studia (nepiste mi prosim dristy o moralnych zasadach)
- aky je bezpecny denny limit hlinika (cisteho) prijateho injekcne na kg vahy podla americkej asociacie pediatrov ?
- dokaze vyrobca vakcin garantovat mnozstvo jednotlivych zloziek vakcin (napr. 2-fenoxyetanol, formaldehyd) ?
Ak nie, co s tym robite vy ? Ake kroky podnikate na kontrolu vakcin ?
- existuje v niektorej z dnesnych povinnych vakcin 2-fenoxyetanol ?
- u hexavakciny bolo zamietnutych 97% vedlajsich ucinkov ako suvisiacich s vakcinou. Podla vas je to akoze v poriadku ?
- viacej ako vysledky nezavisleho laboratoria ma zaujimaju nezavisle studie vakcin. Hned mi sem hodte linky na nezavisle studie.
Pod pojmom nezavisle studie chapem studie neplatene vyrobcom a u vsetkych zucastnenych osob nesmie byt konflikt zaujmov.
Studie musia byt samozrejme zdvojene s placebom, lebo inak to nemozeme volat studiou (aj ked skorumpovani lekari to volaju studiami).
Tym aj preukazete ucinnost vakcin.
- zverejnite prosim studiu, ktora potvrdzuje opodstatnenost hlinika vo vakcinach. Porovnanie dvoch skupin

Pocas mojho viac ako rocneho studia som mal viacej otazok, ale toto mi prislo na um za niekolko minut.
Avsak urcite sa tu objavia aj dalsie otazky.
Je smutne, ze rodicia sa musia venovat tejto problematike, pretoze tento stat nie je schopny zabezpecit odbornost a hlavne nestrannost.
Vy ste iba odrazovy mostik, ale to co je za celou touto masineriou je na zaplakanie.
Vopred dakujem za odpovede.

Pridať nový príspevok