Akoze-dialog

Ladislav Melisko | 05.02.2011

Pan Fillo, Vy ste zaujimavy pripad. Na jednej strane Vam vadi, ze lekari, ktorych tu vcelku drsne obvinujete, nediskutuju a nehladaju spolocnu rec, na strane druhej hovorite o "krvilacnom ockovacom nabozenstve". Ked narabate s takymto slovnikom, tak sa ani necudujem, ze s Vami nediskutuju - najma zo slova "krvilacnost" mi velka ochota diskutovat nesrsi. ;)

By ma inak zaujimalo, preco ma Vasa stranka v podtitule "Ockovanie - za a proti", ked sa tu tych informacii "za" vela nenachadza (akoby to ockovanie bolo druhou najhorsou vecou po vodikovej bombe :). To si to "za" radsej rovno z nazvu vyskrtnite a nemusite sa tvarit, ze tu robite vyvazenu informacnu sluzbu. A mozete si svoju insitnu medicinu s konspiracnym nabojom prevadzkovat vo vacsej zivotnej pohode. :)

Neviem, ktory demokraticky stat s riadne volenou a striedanou vladou ma zaujem systematicky likvidovat vlastnych obcanov (danovych poplatnikov) - tak, ako sa naznacuje na tejto stranke. To iste farmaceuticky priemysel - aky chladnokrvny a ziskuchtivy manazersky kalkul by mal podla Vas stat za likvidaciou vlastnych zakaznikov. Ja mat vo firme takeho sefa predaja, tak mu dam hodinovu vypoved. :)

Kazdopadne, nezda sa mi, ze doktori nekomunikuju. Jasne, su taki aj taki - ale ti nekomunikativni zvacsa nezakladaju stranky. ;) Podla mna si treba povedat, ze to nie je o chybajucom dialogu, ale proste o tom, sa nam tie druhe nazory nepacia a prijemnejsie je utvrdzovat sa vo svojej zivotnej pravde. :) Lebo dialog nesie znacne riziko, ze sa dozviem aj nieco, s cim nebudem suhlasit. ;)

Pekny den!

Pridať nový príspevok