pre pani doktorku

Štefan | 05.02.2011

pani doktorka problém je v štátnej správe. My - rodičia - voláme po diskusii, ale vy sa vašim arogantným prístupom staviate na piedestál, odkiaľ nepotrebujete komunikovať s obyčajnými ľuďmi - rodičmi.

Ignorujete skúsenosti rodičov, vôbec nepočúvate čo vám stovky ľudí prízvukuje. Máte klapky na očiach a v ušiach štuple. Sám som niekoľko krát oslovil ŠUKL, ÚVZ a sprievodcaockovanim.sk, ale buď som nedostal žiadnu odpoveď, alebo úplne odbočila od témy. Ignorujete štúdie vypracované nezávislými lekármi a stále nám podhadzujete štúdie, ktoré boli vypracované farmaceutickými firmami. Uvedomte si konečne čo je to svet, ako funguje a precitnite do reality. Mal som rozhovor s profesorkou, ktorá si stále hovorila to svoje, vôbec nepočúvala moje argumenty, odmietala ich bez toho, že by poznala štúdie, na ktoré som sa odvolával. všetky moje tvrdenia odmietala, len preto, že som obyčajný rodič. Dokonca si želala, aby rodičia nemali vôbec žiadnu rozhodovaciu právomoc v oblasti očkovania.

Uvedomte si, že komunizmus skončil a nemôžete ľuďom vnucovať vaše názory.
Vaša zaslepenosť je alarmujúca. Ľudia sú omylní a toto by ste si mali konečne uvedomiť.
Ak ľudia nechcú očkovať, neberte im právo voľby. Opustite funkciu diktátora a presaďte dobrovoľnosť očkovania. V západnej Európe s tým nemajú žiaden problém.
Len mi prosím netvrďte, že k nám chodí veľa cudzincov, tak ako to robia mnohí proočkovane orientovaní lekári, ktorí zrejme nikdy neboli v Rakúsku alebo Nemecku, kde je príliv imigrantov niekoľkonásobne väčší ako u nás na Slovensku.

Pridať nový príspevok