Re:Re:očkovanie od 4tého dňa života

P.z Australie | 21.12.2011

Tak toto ked citam ani sa mi nechce na Slovensko vratit!!! Zijem v Australii a mam australskeho partnera a ten je tiez ako ja absolutne proti ockovaniu. Keby sa stala taka situacia ako si ju opisala tu, tak by ich vsetkych hnal pred sud a od nemocnice by sme mali obrovske odskodne za natlak! A keby nasu dceru zaockovali bez nasho suhlasu, resp. proti nasej voli, tak by ich vsetkych pozabijal! Neskutocne co sa to deje v tych sfanatizovanych lekarskych hlavach...keby to robili aspon inym sposobom, ale utocit takymto sposobom na cerstvu mamicku?? Keby svoj nazor prezentovali nenasilne, faktami, podlozenymi a pravdivymi vysledkami....mozno by nebolo ani tolko proti aktivistov...
Tu v Australii, resp. myslim ze vo vsetkych vyspelich krajinach je to na baze dobrovolnosti (aj ked sa tiez snazia tlacit do ockovania cez strach)...ak moju dceru nedam zaockovat iba sa ma lekar opyta preco nie, povie mi nazor a pusti ma domov.

Nikto nema skusenost s tym, ze ked ma dieta dvojite obcianstvo a v jednej krajine sa moze slobodne rozhodnut, bude mat v druhej krajine (na Slovensku) problem?

Pridať nový príspevok