Príušnice

Monika | 19.01.2011

Zbežne sledujem Vaše aktivity a fandím :) Som narodená v r. 1981 a v detskom veku som schytala príušnice, mama vraví, že od brata. Teda hneď 2 zrejme zaočkované deti.
S tými bežnými farmaceutmi a lekármi si to vysvetľujem tak: počas štúdia nemajú kedy nad tým rozmýšľať, proste sa nadrvia na skúšku, čo je v knihe, nejakú logiku to tam má a odpovedať musia podľa toho, aby urobili skúšku a neskôr dostali diplom. Neskôr to môže byť sklamanie, že nie je pravda, čo ich učili a tak odmietnu sa nad tým zamýšľať, alebo sa im nechce. Málokto sa tým neskôr zaoberá viac. Kamoška farmaceutka nedávno mala skúšku z imunológie. Naučila sa, čo mala a koniec, nezamýšľa sa.
Mám astmu, imunologička mi napíše kopec liekov. Kamoška mi raz poradila zázvor (ďumbier) na nejaké prechladnutie. Neskôr som si všimla, že keď ho pijem a neberiem lieky na astmu, nič sa nedeje. spomínala som to imunologičke, ktorá priznala, že mi to bude pomáhať a mám to naďalej piť (popri liekoch). Čakala by som však od lekárky, že mi poradí niečo prírodné sama, popri liekoch. Veď farmácia začala bylinkami, nie? A dodnes byliny vykupuje na liečivá. Lieky sú fajn, ale ak je niečo, čo mi nezničí pečeň a podobne, sem s tým. (Homeopatii sa vyhýbam, nepovažujem ju za kóšer vzhľadom na moju katolícku vieru. Ak ide o bylinné extrakty, ok, ale keď sa pripájajú čakry, makry, špeciálne body, ... myslím si, že sa za týmto pojmom skrýva kadečo, neraz aj mágia, ... preto som opatrná. Zaujalo ma tu, že homeopati pomohli pri detoxikácii a pod., blahoželám.) Prírodná lekáreň je asi naj :)

Pridať nový príspevok