Re:očkovanie -chripka

Katka | 26.11.2010

OKAMŽITE od tej doktorky preč!!!!!!
Ako môže jedna vyštudovaná doktorka povedať, že so zápalom priedušiek sa môžete dať zaočkovať proti chrípke a nič sa nestane?!?
Zažalovala by som ju, keby bola nejaká šanca...
Veď v očkovacej látke je živý vírus, resp. jeho latentná (spiaca) forma, preboha, a jeho "živnou pôdou" je práve dýchacia sústava.
Tým zápalom je jednak samotná dýchacia sústava značne oslabená, bunky takpovediac "narušené", a okrem toho aj samotný celkový imunitný systém má čo robiť, aby sa vysporiadal so zápalom, nemá silu ani čas ani počet na dva typy vírusov!!!!

ale už aj nech ste od tej "doktorky" preč!!!

tie dva týždne - to neznamená, že až vtedy sa vírus z vakcíny dostane do obehu a začnú sa tvoriť protilátky, to znamená, že za dva týždne sa v ZDRAVOM organizme vytvorí dostatok protilátok, aby prípadnú budúcu nákazu zvládli...

Ja som tiež mala nedávno zápal priedušiek a keď som sa pýtala doktorky po vyliečení na očkovanie, teda kedy sa už môžem po tej chorobe prísť zaočkovať, tak mi povedala, že min. týždeň, ale radšej dva, aby som sa poriadne doliečila a aby sa imunitný systém stihol spamätať a zregenerovať. Teraz som už tri týždne po chorobe a na budúci týždeň sa chcem ísť zaočkovať.

Ešte raz opakujem, OKAMŽITE OD TEJ LEKÁRKY PREČ a ak tam chodia aj nejakí vaši príbuzní či priatelia, radšej to odporučte aj im. Ktovie, v čom ešte vám "pomôže"...

Pridať nový príspevok

Nezávislá občianska iniciatíva za slobodnú voľbu v očkovaní