Vážený pán Martin.
Kedže máte 30ročnú prax vo virológii, očakával by som, že sa k problematike vyjadríte fundovane a o svoje skúsenosti sa podelíte s ostatnými v záujme ochrany zdravia. Bohužiaľ sa tak nedeje. A bohužiaľ sa tak nedeje ani na iných fórach. Nikto z vakcinológov, pediatrov, virológov, imunológov nemá záujem diskutovať. Prečo? To Vám ľudia, ktorí Vás o diskusiu žiadajú nestoja za to?
Všetci sa skrývajú za inštitucionálne vzdelanie a nejakú odbornosť. Odbornosť však nie je stav, ku ktorému ste sa dopracovali zjavením alebo zázrakom. Predpokladám, že ste ho dosiahli vzdelávaním a štúdiom. Z tejto stránky p. Filla vidno, že aj on danú problematiku intenzívne študuje. Rozdiel je, že na konci tohto štúdia nedostane diplom, ktorý Vy považujete za podstatný. Vašou ďalšou výhodou je tá Vaša prax, o ktorú sa však nechcete podeliť. Takže aký je Váš prínos do tejto problematiky? Tieto všeobcné frázy sú jediné, čo viete odovzdať ako výsledok vašej 30 ročnej praxe? Nie je to málo? Nie je to škoda? Neplatí už, že pravda sa hľadá v diskusii a neustálom spochybňovaní?
Ja túto problematiku pomerne intezívne sledujem, a márne čakám na argumenty zo strany zástancov očkovania. Prečo neprichádzajú?
Preto si aj ja dovolím Vás vyzvať na normálnu a vecnú diskusiu.
Re:Re:Re:Re:Re:MMR vakcína
Kamil | 01.11.2010